Tacos med kyllingebryst (kødfyldet)

4 prs.

1 spsk. olie
1 stort løg, hakket fint
2 fed hvidløg, hakket fint
½ tsk. tørret chili, hakket
1 tsk. paprika
1 tsk. spidskommen, stødt
1 tsk. koriander, stødt
½ tsk. oregano
1 tsk. sukker
1 tsk. groft salt
3-4 spsk. tomatpuré
250-350 g kyllingefilet i tern/strimler
100-200 g cherrytomater, halverede
3 spsk. vand

Olien varmes op i en gryde. Løget svitses godt heri, uden at brune.
Hvidløg, chili, paprika, spidskommen, koriander, oregano, sukker, salt og tomatpuré tilsættes, og massen svitses i 3-4 min.
Kødet tilsættes og brunes. Tomaterne og vandet tilsættes og når al væden er fordampet er kødet klart.


(c) 2024 e-fri.dk