Stegte ris med chilikylling

4-5 prs.
 

Kyllingekødet:

400-500 g kyllingekød, i tern

1 dl chilisauce

½ dl sojasauce
 

Kyllingekødet lægges i en frysepose, sammen med chilisauce og soja. Lad marinere natten over.

kyllingekødet
 

2 tsk. neutral olie
 

Olien varmes op på en pande, og kødet steges heri.

ris til 4 prs, kogt og gerne afkølet

1½ dl majs, gerne fra frost

1½ dl ærter, gerne fra frost

2 spsk. neutral olie

1 spsk. sojasauce

Kyllingekødet
 

Olie varmes op i en wok eller sauterpande.

Sojasaucen tilsættes, hvorefter ris, majs og ærter hældes i. Vend godt rundt.

Når det hele er godt varmt, tilsættes kyllingekødet. Hvis kødet er nået at blive koldt, skal det lige varmes op igen.

 

(c) 2024 e-fri.dk