6 prs.
Laves dagen før:
1,5 kg kyllingekød - helst overlår med skind og ben (mere smag)
vand
salt
Ris til 4 prs.
Kyllingekødet placeres i et ildfast fad, saltes og der hældes 2½ dl vand ved.
Lad stege i omkring 45 min., lad afkøle til håndvarm og pil skin og ben fra kødet.
Si stegestyen og gem til dagen efter.
Stil koldt til dagen efter.
Risen koges - se anvisningerne på pakken, og stil koldt til dagen efter
2-3 spsk. olie
200 g champignoner, i skiver
1-2 løg, i tern
1-2 friske chilier, skåret i små tern
3 fed hvidløg, skåret i små tern
1 tsk. ingefær i tern
2-3 gulerødder, skåret i skiver
½ liter broccoli buketter
1 peberfrugt, i tern
Risen fra dagen før
2½-3 dl stegesky - fra dagen før (eller bouillon)
3-4 spsk. af den soja du bedst kan lide
Kyllingekødet fra dagen før.
Olien varmes op i en wok, sautepande eller lignende.
Champignonerne tilsættes og svitses i 1 min.
Løg og chili tilsættes og svitses med i 2 min.
Hvidløg og ingefær tilsættes og svitses med i 2 min. Sørg for at vende godt rundt i retten.
Gulerødder, broccoli, gulerødder og peberfrugt tilsættes og lad stege i 5 min.
Risen findeles og vendes godt i.
Stegesky og soja tilsættes hvorefter kyllingekødet vendes i retten.
Smag til med soja.