6 prs.
500 g pasta
vand
salt
olie
500 g kyllingekød i tern
2 tsk. olivenolie
1 tsk. salt, groft
1 tsk. peber, friskkværnet
3-4 forårsløg, snittet
3-5 fed hvidløg, snittet fint
100 g spinatblade
1 tomat, skåret i tern
3 dl madlavningsfløde
125-150 g frisk mozzarella, skåret i mindre stykker
65 g parmesanost, skåret i mindere stykker
½ tsk. basilikum, tørret og snittet
1 tsk. oregano, frisk og snittet
½ dl af pastavandet
Pasta koges i vand tilsat lidt salt og olie.
Gem ½ dl af pastavandet, når pastaen er færdig og drænes - stil til side.
Kyllingekødet krydres med salt og peber.
Olien varmes op i en sauterpande eller gryde, og kyllingekødet steges godt heri indtil kødet er gennemstegt.
Kødet tages op af panden/gryden med en hulske og stilles til side. Lad den resterende væde blive i panden/gryden.
Forårsløg og hvidløg svitses i væden i 3-4 min.
Spinat tilsættes og simrer med, indtil bladene er "faldet sammen".
Tomat, fløde og den ½ dl pastavand tilsættes og bringes i kog.
De 2 slags ost tilsættes og smeltes i saucen.
Kyllingekødet, basilikum og persille tilsættes.
Pastaen tilsættes og vend godt rundt på alle elementerne blandet godt sammen.