4 prs.
Kyllingekødet:
2 spsk. olivenolie
4 spsk. tomatpure
1 stort løg (300-400 g), hakket fint
¼ tsk. chili
½ tsk. oregano
2 tsk. paprika
1½ tsk. spidskommen
1½ tsk. koriander
1 tsk. groft salt
1 tsk. sukker
400-500 g kyllingebryst, i strimler
1 dåse hakkede tomater
Olien varmes op i gryde eller lign.
Tomatpure, krydderierne og løg tilsættes og svitses let i 1 min.
Kyllingekødet tilsættes og svitses et par min.
De hakkede tomater tilsættes og retten simrer indtil kyllingen er gennemstegt og mør ? og det meste af væden er væk.
1 pose nacho chips
½-1 dl jalapenos, skåret i mindre stykker
150-250 g cheddarost, revet
Nacho chipsene fordeles i et tyndt lag i et ildfast fad, kødet fordeles over og til sidst drysses osten.
Retten gratineres i ovn ved 200° indtil osten er smeltet.