4 prs.
Kødet:
800-1200 g kyllingeoverlår
salt
peber
1 dl vand
Kyllingekødet placeres i et ildfast fad, drysses med salt og peber, og vand hældes i fadet.
Lad stege i ovn ved 180° i 40-50 min.
Lad kyllingekødet afkøle, indtil det er muligt at håndtere - fjern ben, brusk og skin, og skær i mindre stykker.
Sørg for at gemme stegeskyen.
Saucen:
stegeskyen fra kødet
3 fed hvidløg, i tern eller presset
1 lille løg, i tern
2 tomater, i tern
100-125 g babyspinatblade
4-5 dl fløde
salt
peber
70 g parmesan, revet
2-3 spsk. persille, finthakket
Stegeskyen varmes godt op i en gryde eller sauterpande.
Hvidløg og løg tilsættes stegeskyen og steger/koger i 4-5 min.
Tomat og spinat tilsættes og lad simre, indtil spinaten er reduceret til små grønne "tråd-agtige" blade.
Tilsæt fløde, salt og peber og bring i kog.
Osten og kyllingekødet røres i og saucen simrer indtil den opnår den ønskede tykkelse.
Serveres evt. med kogt pasta, kogte kartofler eller flutes.