Kylling med bla æbler og feta

4 prs.

4 kyllingefileter eller inderfileter til 4 prs.
Peberkorn, friskkværnet
Salt
4 mellemstore kartofler, i skiver
1 stort løg, i tern
Ca. 250 g squash, i tern
400 g faste æbler, i tern
250 g feta, i tern
2 tsk. timian, tørret og hakket
2 tsk. paprika
1 knsp. Chili, hakket

Kyllingekødet lægges i et ildfast fad ? gerne med tilhørende låg ? krydres med salt og peber. Fadet dækkes til og stilles i ovn ved 200° i 10 min.
Kartoflerne, løg, squash og æbler renses og skæres ud i tern.
Grøntsagsternene vendes godt sammen med feta og krydderierne, hvorefter blandingen placeres oven på kyllingekødet ? dækkes til igen og ovn bages i 1 time.

 


(c) 2024 e-fri.dk