Kylling i karry Nepali style

4 prs.

4 spsk. sennepsolie
1 tsk. hele spidskommenfrø
4 stk. nelliker
1 stk kanelstang (ca. 3 cm)
3 hele kardemommekapsler
1 stk. laurbærblad
1 stort løg, i tern
2 fed hvidløg, revet
1 spsk. ingefær, revet
600 g kyllingekød i tern
1 dåse hakkede tomater
1 tsk. gurkemeje
1 spsk. spidskommen pulver
1 spsk. koriander pulver
1 tsk. chilipulver
Salt & mørk sukker

Olien varmes op i en gryde.
Tilsæt spidskommenfrø, nelliker, kanel, kardemomme og laubærblad og lad svitse i ca. 20 sekunder.
Tilsæt løg og lad svitse i 3-4 min.
Ingefær og hvidløg tilsættes og lad stege i yderligere 5 min.
Kyllingekødet tilføjes og lad stege indtil kyllingestykkerne tager farve.
Tilsæt nu tomat, gurkemeje, spidskommen pulver, koriander pulver og chilipulver og lad simre godt igennem.
Smag til med salt og sukker.

 

 

 


(c) 2024 e-fri.dk