4 prs.
4 spsk. sennepsolie
1 tsk. hele spidskommenfrø
4 stk. nelliker
1 stk kanelstang (ca. 3 cm)
3 hele kardemommekapsler
1 stk. laurbærblad
1 stort løg, i tern
2 fed hvidløg, revet
1 spsk. ingefær, revet
600 g kyllingekød i tern
1 dåse hakkede tomater
1 tsk. gurkemeje
1 spsk. spidskommen pulver
1 spsk. koriander pulver
1 tsk. chilipulver
Salt & mørk sukker
Olien varmes op i en gryde.
Tilsæt spidskommenfrø, nelliker, kanel, kardemomme og laubærblad og lad svitse i ca. 20 sekunder.
Tilsæt løg og lad svitse i 3-4 min.
Ingefær og hvidløg tilsættes og lad stege i yderligere 5 min.
Kyllingekødet tilføjes og lad stege indtil kyllingestykkerne tager farve.
Tilsæt nu tomat, gurkemeje, spidskommen pulver, koriander pulver og chilipulver og lad simre godt igennem.
Smag til med salt og sukker.