Kylling i karry masala

2 prs.
 

1 rød peberfrugt

1 tsk. olivenolie

2 kyllingebrystfileter, i strimler eller tern

1 spsk. Sesamolie

3 tsk. karry masala 

1 tsk. løgpulver

2 dl fløde

2 tsk. purløg, hakket

Evt. salt og muscovadosukker
 

Ovnen forvarmes til 220°.

Peberfrugten skæres igennem i den ene side, kernerne fjernes, den gnides ind i olivenolie og lægges i et ildfast fad. Steger i ovnen i 10 min. Lad afkøle.

Sesamolien varmes op i en gryde, og kyllingekødet steger 4-5 min. heri.

Peberfrugtens skind kan, ganske let, pilles af, og frugten skæres ud i tynde strimler.

Karry tilsættes og retten steger i endnu 1 min.

Tilsæt løgpulver, madlavningsfløde, purløg og peberfrugt.

Når retten er varm, smages den til med salt og muscovado.

Serveres med kogte ris.

 

(c) 2024 e-fri.dk