2 prs.
1 rød peberfrugt
1 tsk. olivenolie
2 kyllingebrystfileter, i strimler eller tern
1 spsk. Sesamolie
3 tsk. karry masala
1 tsk. løgpulver
2 dl fløde
2 tsk. purløg, hakket
Evt. salt og muscovadosukker
Ovnen forvarmes til 220°.
Peberfrugten skæres igennem i den ene side, kernerne fjernes, den gnides ind i olivenolie og lægges i et ildfast fad. Steger i ovnen i 10 min. Lad afkøle.
Sesamolien varmes op i en gryde, og kyllingekødet steger 4-5 min. heri.
Peberfrugtens skind kan, ganske let, pilles af, og frugten skæres ud i tynde strimler.
Karry tilsættes og retten steger i endnu 1 min.
Tilsæt løgpulver, madlavningsfløde, purløg og peberfrugt.
Når retten er varm, smages den til med salt og muscovado.
Serveres med kogte ris.