Hvidløgs og parmesan kylling

4 prs.

600-800 g kyllingekød, f.eks. overlår

Krydderiblanding:
1 tsk. groft salt
1 tsk. peber, friskkværnet
1 spsk. Herb de Provence eller Heidis urteblanding
1 tsk. spidskommen, stødt
2 tsk. chiliflager

Alle ingredienserne blandes godt sammen.
Kyllingekødet placeres i et ildfast fad, krydderiblandingen fordeles over og kyllingen stilles i ovn ved 180° og til at begynde med steges det i 30 min.
Mens de steger forberedes hvidløgs- og parmesanblandingen.

Hvidløgs- og parmesanblandingen:
35-40 g parmesanost, revet
4 hvidløgsfed - revet, presset eller i tern
1 dl olivenolie
10 g persille, finthakket

Blandingen fordeles ovenpå kyllingen, der stilles tilbage i ovnen og fortsætter stegningen i 20-30 min.


(c) 2024 e-fri.dk