4 prs.
Frikadellerne:
400-500 g kyllingefars
1 tsk. spidskommen, stødt
1 æg
100 g feta, most
peber
1 spsk. rapsolie
1 spsk. smør
1 spsk. karry
200-300 g babyspinat, skyllet
3 dl majs (jeg anvender altid frosne majs - optøet)
Fars, spidskommen, æg, feta og peber røres godt sammen og formes til små frikadeller:
Olien varmes op på en pande sammen med halvdelen af karryen: smelt halvdelen af smørret i olien og steg frikadellerne heri.
Når alle frikadeller er stegte, tages de af panden - lad stegeskyen blive i panden.Tilsæt den sidste halvdel af karry og smør og lad spinatbladene stege og majs stege i dette. Størrelsen på spinaten vil blive reduceret kraftigt.
Tilsæt igen frikadellerne og lade dem varm op igen i ca. ½ min.
Serveres evt. ovenpå kogt fettuccine eller anden pasta.