Kyllingefrikadeller med karry, spinat og majs

4 prs.
 

Frikadellerne:
 

400-500 g kyllingefars

1 tsk. spidskommen, stødt

1 æg

100 g feta, most

peber

1 spsk. rapsolie

1 spsk. smør

1 spsk. karry

200-300 g babyspinat, skyllet

3 dl majs (jeg anvender altid frosne majs - optøet)
 

Fars, spidskommen, æg, feta og peber røres godt sammen og formes til små frikadeller:

Olien varmes op på en pande sammen med halvdelen af karryen: smelt halvdelen af smørret i olien og steg frikadellerne heri.

Når alle frikadeller er stegte, tages de af panden - lad stegeskyen blive i panden.Tilsæt den sidste halvdel af karry og smør og lad spinatbladene stege og majs stege i dette. Størrelsen på spinaten vil blive reduceret kraftigt.

Tilsæt igen frikadellerne og lade dem varm op igen i ca. ½ min.

Serveres evt. ovenpå kogt fettuccine eller anden pasta.

 

(c) 2024 e-fri.dk