4 prs.
500 g kyllingefars
½ dl tørrede svampe
100 g jordskokker
1 lille løg
1 gulerod
2 fed hvidløg
1 tsk. revet ingefær
½ tsk. karry masala
1 tsk. chiliflager
½ tsk. koriander, stødt
½ tsk. spidskommen, stødt
1 tsk. groft salt
1 tsk. peber, friskkværnet
½ dl fedtstof, kan være olie, dyrefedt eller hvad man foretrækker
½ dl havregryn
De tørrede svampe overhældes med kogende vand og lad trække i 15 min.
Svampene fjernes fra vandet.
Svampe, jordskokker, løg, gulerod og hvidløg skæres ud i små tern eller rives fint.
Rør blandingen godt sammen med resten af ingredienserne. Lad evt. hvile på køl i 30 min., så bliver farsen mere fast.
Form farsen til små frikadeller og steg dem på en stegepande.