4 prs.
Fyldet:
1 spsk. Olie
2 løg, hakket fint
2 fed hvidløg, hakket fint
¼ - ½ tsk. tørret chili
1 tsk. paprika
1 tsk. spidskommen, stødt
1 tsk. koriander, stødt
½ tsk. oregano
1½ tsk. sukker
1 tsk. salt
3 spsk. Tomatpuré
250 g kyllingebryst, i strimler
1 dåse baked beans
Olien varmes op i en gryde. Løget svitses godt heri, uden at brune.
Hvidløg, chili, paprika, spidskommen, koriander, oregano, sukker, salt og tomatpuré tilsættes, og massen svitses i 3-4 min.
Kødet og bønner tilsættes og steger med indtil kødet er mørt.
8 tortilla pandekager
100 g revet cheddar
Creme fraîche
Pandekagerne fyldes med kødet, 2 tsk. cremé fraîche hver og lidt cheddarost. Rulles sammen og lægges på samlingen i et smurt ildfast fad.
Der drysses cheddar ost ovenpå pandekagerne, der stilles i ovn ved 200° indtil pandekagerne og osten er gylden.