Enchiladas 1

4 prs.

Fyldet:
1 spsk. Olie
1 fed hvidløg, hakket fint
¼ - ½ tsk. tørret chili
1 tsk. paprika
1 tsk. spidskommen, stødt
1 tsk. koriander, stødt
½ tsk. oregano
1½ tsk. sukker
1 tsk. salt
3 spsk. Tomatpuré
250 g kyllingebryst, i strimler
2-3 dl salsa sauce
evt. ½ frisk chili, i skiver


Olien varmes op i en gryde.
Hvidløg, chili, paprika, spidskommen, koriander, oregano, sukker, salt og tomatpuré tilsættes, og massen svitses i 3-4 min.
Kødet tilsættes og brunes. Salsa saucen og frisk chili tilsættes og kødet steges mens væden fordamper - spæd med mere væske hvis nødvendigt.

8 tortilla pandekager
100 g revet cheddar

Kødet fordeles på pandekagerne sammen med halvdelen af osten.
Pandekagerne rulles sammen og lægges - ovenpå samlingen - i et smurt ildfast fad. Resten af osten drysses over pandekagerne, der gratineres i ovn ved 200° i ca. 10 min.

Serveres evt. med chili bønner.


(c) 2024 e-fri.dk