4 prs
Det er meningen at retten skal være stærkt krydret, men prøv dig frem mht. til mængden af chili.
Kyllingekødet:
4 kyllingeoverlår
Salt
2 dl vand
1 tsk. chiliflager
3 forårsløg eller 150-170 g porre skåret i skiver
1 dåse hakkede tomater
3 tsk. spidskommen, stødt
3 tsk. koriander, stødt
1½ tsk. oregano
½ tsk. salt
½ tsk. muscovado sukker
Kyllingekødet lægges i et ildfast fad, drys salt over og hæld vand ved. Lad steg i ca. 1 time.
Fjern skind og ben fra kyllingen - lad kødet være i strimlede stykker.
Gem stegeskyen.
Tilsæt olien i en gryde og tilsæt chili.
Kyllingekødet, stegeskyen og forårsløg/porre tilsættes.
Tomat og resten af ingredienserne tilsættes, og steg i 5 min.
Jævn med maizena.
175-200 g nachos
100 g cheddar ost, revet
Nachos fordeles i et ildfast fad eller lignende. Kødet fordeles ovenpå disse og til sidst slutter man af med at fordele osten.
Stilles i varm ovn ved 200° indtil osten er smeltet.
Server evt. med salsa sauce og creme fraiche.