Brasiliansk kyllingegryde

2 prs.

Kylling til 2 prs.
Stegesky fra kyllingen
1 stort løg, snittet
1 spsk. Smør
1½ tsk. karry
1 tsk. salt
Peber
250 g champignoner, skåret i skiver
1 spsk. Tomatpuré 
2 dl madlavningsfløde
3 ringe ananas, skåret i mindre stykker
50 g peanuts

Kyllingekødet parteres og steges i ovn ved 170 i 1½ time. (Hvis kyllingen steges i stegepose, bliver det godt med stegesky).
Løget brunes i fedtstoffet, sammen med karry.
Kyllingestykkerne og stegeskyen puttes i til løgene. Salt og peber tilsættes.
Champignonerne, tomatpuré/-ketchup og fløde tilføjes til gryden, og det hele småkoger i 35 min.
Ananasringene blandes i.
Gryden smages til, og lige før serveringen blandes peanuts i.

Serveres med kogte ris.


(c) 2024 e-fri.dk