4 prs.
Sovsen:
4 fed hvidløg, presset
6 spsk. østerssauce
4 spsk. sojasauce
3 tsk. muscovadosukker
1 tsk. tørret chili i flager
Alle ingredienserne blandes sammen.
Nudlerne:
nudler til 4 prs.
vand
salt
olie
Vandet varmes op med lidt olie i og 1 tsk. salt.
Tilsæt nudlerne, og lad koge indtil de er møre. Hæld vandet fra.
Wok-fyldet:
4-5 gulerødder, skrællet og skåret i tynde stænger
200 g broccoli (broccoli stængler i tynde strimler, broccoli i mindre stykker eller asparges broccoli i mindre stykker)
100 g grønkål, vasket og skåret i mindre stykker
2 stk. kyllingebryst fileter - ca. 250 g, skåret i tern
1-2 tsk. neutral olie
Cashewnødder
Olien varmes op i en stor pande eller en wok.
Kyllingekødet steges igennem i olie.
Tilsæt gulerødderne og broccoli og lad steg i yderligere 3 min.
Tilsæt grønkål og sovsen og steg i endnu 3 min.
Tilsæt nudlerne til wokken og vend godt rundt i retten:
Serveres med muligheden for at drysse cashewnødder på.
Esben, November 2021