2 prs
Kødet:
2 spsk. Olie, evt. jordnøddeolie
250 g kalkunkød i strimler
Salt
peber
Olien varmes godt op i en wok, og kødet brunes godt.
Kødet tages op af wokken, drysses med salt og peber og stilles til side.
Kokossauce:
1 spsk. Olie, evt. jordnøddeolie
1 løg, i både
5-6 forårsløg, snittet fint
Ca. ½ tsk. frisk ingefær, snittet fint
1 frisk chili, hakket fint
2 tsk. karry
1 dåse kokosmælk (ca. 4 dl)
2 spsk. Sojasauce
Evt. jævning
Olien varmes op i wokken og løg og forårsløg svitses godt.
Ingefær, chili og karry tilsættes og svitses med i ca. 1 min.
Kokosmælken hældes i og saucen koger i ca. 3-4 min. Smages til med soja saucen.
Jævnes efter ønske og behov.
Serveres med kogte ris.