Champignon og kalkungryde med ingefær

2 prs.
 

25 g smør

250 g champignoner, rensede og i halve

200-300 g kalkunkød, i tern

½ dl bouillon

1 tsk. ingefær, revet - eller 1 tsk. ingefærpasta (knust)

½ spsk. Honning

½ tsk. salt

2 dl madlavningsfløde

3 forårsløg, skåret i stykker på skrå
 

Halvdelen af smørret smeltes i en gryde ? lad det blive let gyldent ? champignonerne tilsættes og steges ved kraftig varme i ca. 4 min.

Champignonerne tages op af gryden.

Resten af smørret tilsættes og kødet brunes heri i ca. 2 min.

Tilsæt bouillon, ingefær, honning og salt. Lad koge indtil kødet er mørt ? under låg.

Tilsæt fløden, forårsløgene og champignonerne og retten varmes godt op.

Serveres med kogte ris.

 

(c) 2024 e-fri.dk