4-5 prs.
2 stk andebryst, stegt og skåret i skiver
stegeskyen fra stegning af andebryst
2 spsk. olie
2½ dl porre, snittet
200 g champignoner, i skiver
1 chilifrugt, snittet
1 tsk. ingefær i tern
2 fed hvidløg. snittet
2 spsk. Sojasauce
2½ dl broccoli i små buketter
100 g babymajs, skåret over på langs
200 g bambusskud, drænet
2 dl hjertesalat eller lignende, skåret i grove strimler
2 dl hønsebouillon
2 spsk. halvtør sherry
3 spsk. Maizenamel udrørt i lidt vand
Olien varmes op, porre og champignon tilsættes og steger i 1-2 min.
Tilsæt chili. ingefær, hvidløg og lad stege i 1 min.
Resten af ingredienserne tilsætte og simrer i 2-3 min.
Jævnes med maizenablandingen.
Serveres med kogte ris eller kogte nudler