And i Wok 2

4-6 prs.

3 stk andebryst, stegt og skåret i skiver
salt
2 spsk. Olie
2 spsk. sojasauce
2 tørrede chilier
2 tsk. ingefærpasta, eller tilsvarende i frist ingefær
1 stort løg, skåret i tynde skiver
½ dåse bambusskud
100-150 g champignoner, i skiver eller i kvarte
2 store snackpebre, skåret i strimler
100 g babymajs, skåret over på langs
½ dåse bambusskud, drænet og skåret ud i strimler
andefedt eller andebouillon
2 spsk. halvtør sherry
salt
peber
2½ dl vand
3 spsk. Maizenamel udrørt i lidt vand

Olien varmes op, Tilsæt chili, ingefær og soja og steg løg godt igennem. Resten af ingredienserne tilsætte og steger i 2 min.
Jævnes med maizenablandingen.

Serveres med kogte ris, kogte nudler eller stegte nudler.

 


(c) 2024 e-fri.dk