Torsk i karry

4 prs.
 

Sauce:

3-4 spsk Neutral olie

3 tsk. karry 

6 limeblade, tørrede eller fra frost

6 forårsløg, snittet

½ mellem stor squash, i tern

1 dåse kokosmælk (ca. 400 ml)

2,5 dl piskefløde

salt

Sukker
 

Olien varmes op i en gryde og karry og limeblade svitses heri i 2 min.

Forårsløg tilsættes og svitses i 2 min.

Squash tilsættes, skru ned for varmen og tilsæt kokosmælk - lad saucen simre i 5-6 min.

Smag til med salt og sukker.
 

Torskefileter til 4 prs.
 

Fisken placeres i et ildfast fad og saucen hældes over. Stilles i ovn og bages ved 180° i 20 min. - eller indtil fisken er gennemstegt.
Serveres med kogte ris og evt. rejechips og/eller cashewnødder.


(c) 2024 e-fri.dk