Tacofyld med rejer, ekstra krydrede

ca. 4 prs.

500 g rejer, uden skal
4 tsk. olivenolie
5 fed hvidløg, hakket fint
1 tsk. paprika
1-2 chilifrugter, hakket fint
1½ tsk. spidskommen, stødt
1½ tsk. koriander, stødt
1 tsk. muscovadosukker
½ tsk. fint salt
lille løg, skåret i ringe eller tern
1 tsk. olivenolie

Olien røres godt sammen med hvidløg, paprika, chili, spidskommen, koriander, sukker og salt.
Rejerne vendes godt i olieblandingen og lad trække i 20 min.
1 tsk. olivenolie varmes op på en pande og løget svitses i 2-3 min.
Tilsæt rejerne og lad dem svitse med: hvis rejerne er helt rå, er de færdige når de skifter farve til lyserød og hvis rejerne er lyserøde fra start af, skal de blot varms hurtigt op - pas på med at varme dem for længe, da de så bliver gummiagtige.


(c) 2025 e-fri.dk