4 prs.
400-500 g rejer
Rejerne tøs op, pilles og renses for tarm.
Sauce:
2 spsk. Neutral olie
1 løg, hakket fint
1 tsk. syltet ingefær
1 tørret chili, hel
2 kefir limeblade
1 tsk. koriander, stødt
1 tsk. spidskommen, stødt
¼ tsk. chilipulver
½-1 tsk. gurkemeje
1 dåse kokosmælk
Sukker
Sojasauce
Olien varmes op i en gryde, løget tilsættes og svitses i 2 min.
Ingefær, den hele chili, limeblade, koriander, spidskommen, chilipulver og gurkemeje tilsættes og svitses med i 1 min.
Kokosmælken hældes i og saucen bringes i kog. Ingefær, den hele chili og limebladene tages op af saucen - smag til med sukker og soja.
Tag af varmen og hæld rejerne i - selv helt rå rejer (grå i farven) bliver klar (røde) i varmen.
Serveres med kogte ris.