Pasta- og rejegratin

4 prs.

90 g smør
1 stor eller 2 små fennikler, skåret i tynde skiver
250 g champignoner, skåret i tynde skiver
150-200 g pillede rejer
½ liter mornay sauce
60 g revet parmesanost
2 store tomater, skåret i tynde skiver
Oregano
Peber
350 g pasta (makaroni, penne eller lignende)

Smelt smørret i en gryde og steg fennikel i 3-4 min., indtil den begynder at blive blød.
Champignoner og og lad stege i 4-5 min.
Rejer hældes i og gryden tages af blusset.
Pastaen koges - der skal stadig være tyggemodstand.
Grydens indhold blandes sammen med pastaen, og mornay saucen hældes over - bland godt!
Blandingen hældes i et smurt ildfast fad og parmesan osten drysses over. Tomatskiverne anrettes ovenpå, pensles med olie og drysses let med oregano.

Retten gratineres i forvarmet ovn ved 200°, i 15 min., indtil retten er gylden.


(c) 2024 e-fri.dk