4 prs.
400 g sejfilet, skåret ud i tern (ca. 2X2 cm)
Krydderimix:
1 dl hvedemel
½ tsk. løgpulver
½ tsk. hvidløgspulver eller -granulat
1-2 tsk. chilipulver
1 tsk. paprika
1 tsk. spidskommen, plvd
1 tsk. koriander, plvd
1 tsk. muscovadorørsukker
1 tsk. salt
Alle ingredienserne blandes godt sammen.
3 æg, sammenpisket
150 g tortilla chips, knust
Olie til stegning - ikke være fedtet hér, da det giver et godt resultat.
Olien varmes godt op.
Fisketstykkerne vendes først i krydderimix-blandingen, overføres derefter til æggemassen og derefter vendes godt i de knuste tortilla chips.
Fiskestykkerne overføres til den varme olie lidt ad gangen, da de ikke må røre hinanden.
Lad stege 2 min på hver side, og lad dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Fiskestykkerne er nu klar til at blive kød-fyldet i en dejlig taco.