2 rødløg, skåret ud i tynde skiver eller strimler
3 jalapenos eller padron peber, skåret i skiver
Lage:
1 dl æbleeddike
1 dl vand
1 dl sukker
1 fed hvidløg
1 laubærblad
1 spsk. limesaft
Evt. Atamon (se dosering på flasken/pakken)
Lagen koges i 2 min.
Løg og jalapenos tilsættes og koger med i 2 min.
Løg tages op af gryden, og lagen koger i yderligere 2-3 min.
Imens overføres løg- og jalapenos skiverne til det glas man ønsker at opbevare det færdige produkt i, limesaft tilsættes, låg på glasset og giv det en blid rystetur - det hjælper med at opnå den fine pinke farve.
Lagen tages af varmen og tilsættes evt. atamon, hvorefter det hældes over løg- og jalapenos skiverne. Låg på og lad afkøle før brug.