Grønne blommer som oliven

ca. 20 tyrkiske grønne blommer
1 syltetøjsglas (skyllet med kogende vand + atamon)

Blommerne placeres i glasset.

Lage:
2 dl lagereddike
1 dl vand
2 spsk. groft salt
3 fed hvidløg
1 tsk. oregano, tørret
½ tsk. timian, tørret
½ tsk, hele fennikelfrø
Evt. Atamon (se dosering på flasken/pakken)

Eddike, vand og salt hældes i en kasserolle og bringes i kog. Lad simre indtil saltet er opløst.
Tilsæt hvidløg og krydderurterne og lad simre i yderligere 3 min.
Lagen tages af varmen og tilsættes evt. atamon, hvorefter det hældes over blommerne. Luk glasset.
Stil glasset i et køkkenskab og ved nu 7 måneder før du smager på resultatet - jeg melder ind med nyt billede om 7 mdr.

 


(c) 2024 e-fri.dk