I anno 2011 har man følgende muligheder, for fremtryllelse af trøffelkugler:
1. Man kan støbe kuglerne selv ? dette tager gerne 2-3 dage, da det tager tid når chokoladen skal størkne ved rette temperatur. Der findes forskellige forme til trøfler ? runde og i alle mulige figurer. Fordelen er at man selv bestemmer om trøffel?kuglerne? skal være runde eller noget helt andet, og de bliver knap så dyre. Vælger man en anden form end den runde, skal man første støbe, derefter fylde fyldet i og senere lukke bunden af chokoladen evt. med samme chokolade som man støbte med.
2. Man kan købe de færdiglavede kugler, der bare fyldes, lukkes og pyntes. Disse er ikke lige sådan at skaffe, da producenten ikke har ret mange forhandlere i Danmark, og ikke sælger til private.De laves skam også i alle mulige figurer, men disse er sjældne at finde i Danmark. Derimod kan de købes i mørk-, mælk- og hvid chokolade hos Kagebutikken.dk. De er lave i en god chokoladekvalitet, og gør det til en knap på lang proces at lave trøfler. Man fylder dem, lader fylde størkne ligt, lukker med smeltet chokolade, lader størkne, dypper dem i smeltet chokolade og pynter.