Røræg

Røræg er lige præcis det som navnet angiver - æg der er rørt godt igennem, også understegningen.
Det produkt man kan købe i vores butikker som røræg, er æggestand, og jeg skal nok få set til at afprøve og lægge en opskrift op her på siden på æggestand.

Det man SKAL bruge til at lave røræg:

1 prs.

æg 
peber
evt. lidt salt
evt. lidt fedt stof

Rør æg, peber og evt. salt godt sammen.
Varm en stegepande godt op, måske tilfør lidt fedtstof og hæld æggeblandingen i.
Steg nu under omrøring - dette giver et mere luftigt resultat og ikke en "død" æggeklump.

Dette er en grundopskrift, hvor røræggene kan anvendes til mange forskellige ting.
Skal æggene stå alene som en ret, kan jeg anbefale at tilføje:

paprika
revet muskat
chili
bacon
løg/forårsløg
pølser
... ja, der er mange muligheder for at tilføje.




(c) 2025 e-fri.dk