Chokolade cupcakes

6 stk.

 

25 g smør

½ dl sukker

1 æg

1 tsk. bagepulver

1 tsk. vaniljesukker

1,75 dl hvedemel

¼  dl kakao

½ dl mælk

 

Smør smeltes og afkøles let, hvorefter sukker og æg røres i.

Mel, bagepulver, kakao, vanilje og mælk røres i.

Dejen fordeles i muffinformene og bages i 15-20 min. ved 180°.

Lad kagerne afkøle.

 

Glasur/frosting:
50 g smør, blødgjort
115 g flormelis
25 g mælkechokolade, smeltet

 

Smør og flormelis piskes godt sammen, indtil man opnår en glat konsistens.
Chokoladen piskes i, og pisk indtil det er blandet godt i.

Glasuren påføres kagerne, f.eks. med sprøjtepose+tylle eller forsigtigt med en smørekniv.

 

 


(c) 2024 e-fri.dk