Citronmåne

Jeg bruger 2 store usprøjtede citroner til denne kage.

Til en form på ca. 22 cm i diameter

Kagen:
150 g smør, blødt
150 g rørsukker
Skal af 1 citron, revet fint
2 æg
4 spsk. citronsaft
200 g hvedemel
1 spsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
½ dl mælk

Smør, sukker og citronskal røres godt sammen. Ægge og citronsaft røres i.
Mel, vaniljesukker, bagepulver og mælk røres i.
Dejen hældes i en smurt form, bages ved 175°i 30-35 minutter.
Kagen tages ud af formen - lad afkøle i 10 minutter, før glasuren påføres

Glasur:
3 spsk. citronsaft
Skal af 1 citron, revet 
200 g flormelis

Citronsaft og citronskal blandes godt sammen - jeg blendes dem godt sammen med en stavblender.
Citronblandinden røres sammen med flormelis.

 


 

 


(c) 2024 e-fri.dk