Brownies

en lille bradepande
 

225 g smør

170 g mørk chokolade

200 g honning

200 g sukker

1 tsk. vaniljesukker

5 æg

140 g hvedemel

1 tsk. salt
 

Smør, chokolade og honning varmes forsigtigt op i en kasserolle, indtil det er en ensartet masse. Lad afkøle indtil håndvarm.

Sukker, vanilje og æg piskes sammen til i en skål, til luftig og lys.

Æggeblandingen vendes ned i chokolademassen.

Mel og salt blandes og vendes ligeledes i blandingen.

Dejen hældes i en smurt form og bages ved 180° i 50 min. - det er meningen den skal være klæg.
 

Glasur:

75 g mørk chokolade

2 spsk. piskefløde
 

Chokolade og fløden smeltet forsigtigt sammen i en kasserolle.

Glasuren fordeles på den bagte kage.

 

(c) 2024 e-fri.dk