Kagen:
120 g mørk chokolade
60 g smør
130 g Nutella, eller anden chokolade-smøre-pålæg
2 æg
150 g sukker
½ dl mel
1/4 tsk flagesalt
Chokolade, smør og nutella smeltes over vandbad.
Sukker og æg piskes godt sammen. Chokoladeblandingen røres i, hvorefter mel og salt røres i.
Dejen hældes i en smurt form og bage i 30 minutter ved 180°.
Kagen skal nu afkøle.
Ganache:
100 g mælkechokolade
130 g Nutella eller anden chokolade-smøre-pålæg
1 dl piskefløde
Smelt chokolade og Nutella over vandbad. Flødes bringes forsigtigt i kog, hæld det over chokoladen og rør det forsigtigt sammen - indtil ganachen er blank. Giv lige ganachen en tur med en stavblender - pas på der ikke piskes/røres for meget luft i. Stil ganachen i køleskabet i 1-2 timer og smør den derefter ud over den kolde kage.