Grøntsagsgratin med chili

2-3 prs.

500 g blandede grøntsager (f.eks forskellige kål, salat, rodfrugter, majs o.a.) revet/hakket fint
1 løg, i tynde skiver
1 chilifrugt, hakket fint
160 g hvedemel
2½ dl vand
2 æg
½ tsk. spidskommen, stødt
½ tsk. koriander, stødt
½ tsk. gurkemeje
1 tsk. salt
½ tsk. chili, tørret og hakket fint
2 tsk. sesamolie

Hvedemel, vand, æg, spidskommen, koriander, gurkemeje, salt, chili og olien piskes sammen.
Kålblandingen, løg og chili tern vendes i dejen.
Smør et ildfast fad med olie og fordel grøntsagsblandingen i fadet:
Tilberedes i 30-40 minutter ved 200° - eller indtil gratinen er fast og gylden.


(c) 2025 e-fri.dk