Dette er en god og lækker måde at anvende rester.
Man skal bruge:
suppe/bouillon
diverse smagsgivere: krydderier, urter, soja o.lign.
en form for løg: porre, forårsløg, almindelige løg
grøntsager som ligge og lurer i køleskabet
evt. en kødrest, kogt æg eller anden protein.
evt. grøntsags dumplings - de skal lige dampes først.
nudler efter eget valg
Varm suppe/bouillon godt op og smag til - når du synes det smager dejligt, så er den klar.
Den udvalgte løgtype skæres ud i tynde skiver og koger i suppen/bouillonen i 3 min. og flyttes over i portionsskål/-skåle.
Resten af grøntsagerne får samme tur og placeres også i portionsskål/-skåle.
Protein fordeles, evt. dumpling deles ud og nudlerne koges i suppen/bouillonen.
Fordel nudlerne og suppen/bouillonen hældes over.
På billedet har jeg lavet ramen med chili+soja marinerede nakkekoteletter, løg, sukkerærter, hjertesalat, æg, grøntsags dumplings og nudler.