6 prs.
200 g bacon i tern
1 stort løg, skåret i tern
250 g porrer, i skiver
1 fed hvidløg, i tern
200 g champignon, i skiver
800-900 g kalkunbryst, skåret i strimler
2 spsk. paprika, gerne en stærk variant
1 tsk. peber, friskkværnet
140 g tomatpuré
5 dl bouillon
200 g creme fraiche
1 tsk. basilikum, tørret og hakket
salt, peber og sødet til at smage til
Varm en pande/sauter pande godt op og steg bacon, indtil det begynder at blive sprødt.
Tilsæt løg og lad svitse med i 1 min.
Tilsæt porrer og champignon og lad svitse i 5 min.
Tilsæt kalkunkødet, drys med paprika og peber og lad stege 10 min.
Tomatpure røres i og lad stege i 1 min.
Bouillon tilsættes og lad simre i 5 min.
Rør creme fraiche og basilikum i og smag til.
Server med kartoffelmos, pasta eller lignende.