4 prs.
2 spsk rapsolie
2 spsk karry masala
1 spsk tomatpure
400 g kyllingebryst, skåret ud i strimler
1-2 chilifrugter, skåret i skiver
1 løg, hakket fint (man kan også bruge 2-3 forårsløg i skiver
1 gulerod, skåret i stænger eller skiver
2½ dl broccolibuketter, skåret i skiver
1 rød peberfrugt, skåret i strimler
3 spsk fiskesauce
3 tsk limesaft
1 dåse kokosmælk (400 ml)
1½ spsk muscovadosukker
evt. maizena til jævning
Olien varmes op i en wok eller lignende.
Karry masala og tomatpure hældes i wokken og svitses i 1-2 min.
Kyllingekødet tilsættes og lad stege i 3-5 min.
Chili og løg tilsættes og svitses med i 1-2 min.
Tilsæt gulerod, broccoli og peberfrugt og lad svitse i yderligere 2-3 min.
Fiskesauce, limesaft og kokosmælk tilsættes og bringes i kog.
Smag til med muscovadosukker og overvej, om det er nødvendigt at jævne retten.
Server evt. med kogt ris.