4 prs.
ca. 400-450 g mørksej filet
Saucen:
lidt olivenolie
1 løg, skåret i tern
5 fed hvidløg, skåret i tern
2 dåse hakkede tomater
3 spsk. kapers
70 g oliven uden sten
1 tsk. timian, tørret og hakket
salt
peber
ca 125 g frisk mozzarella, skåret i skiver
lidt timian til pynt
Olivenolien varmes op i en gryde og svits løg i 5 min.
Tilsæt hvidløg, tomat, kapers, oliven og timian og lad koge i 5 min.
Smag til med salt og peber.
Overfør 3-4 spsk af saucen til et ildfast fad, placer fiskestykkerne ovenpå og hæld resten af saucen over fisken.
Placer osteskiverne ovenpå saucen, drys med lidt timian og bag i ovn ved 200° i 15-17 min.
Server med et godt groft flute.